Нижній Тельбін - місце відпочинку київських шин і будівельного сміття

Те, що побачив і почув вчора на озері Нижній Тельбін, яке знаходиться у Дарницькому районі м.Києва, важко описати словами.

Тому пропоную уважно подивитись прямий ефір і зробити власні висновки.

"Паркан" - не паркан, а "перешкода". "Будівельне сміття" - це "підлога". Для того, щоб з озера дістати шини, спочатку потрібно прокласти дорогу, завезти техніку і лише потім витягати зібрані з усього Києва шини. Працюють благодійні організації і безкоштовно допомагають приводити до належного санітарного стану прибережну захисну смугу озера на прохання благоустрою. Смітник з озера прибрано волонтерами безкоштовно. Дзеркало поверхні водного об'єкта не знищується... 

Під час ефіру звернувся до правоохоронних органів, посадовців з проханням "подякувати" добродіям. Також звернувся і до депутатів Київради з пропозицією підготувати проект рішення Київради, в якому покроково зафіксувати ноу-хау з наведення благоустрою на водоймах Києва і масштабувати цю новітню технологію по всьому Києву і всій Україні.

Буду вдячний за ваші коме6нти і пропозиції, друзі!

Чи сподобався вам цей метод? Як ви розцінюєте діяльність КП Плесо. на балансі якого знаходиться озеро Нижній Тельбін.

Савицкий Вячеслав Владиславович - Генеральний директор КП Плесо! Бажано почути вашу офіційну відповідь і коментар стосовно ситуації на озері Нижній Тельбін, адже ви за це озеро відповідаєте!