Олександр Дічек про протидію тероризму

Так сталось, що після закінчення служби у лавах Збройних Силу України, багато з випускників, викладачів, службовців КВВАІУ (КВВАІУшників) роз'їхались по всьому світу, "занурились" у роботу на різних суспільно важливих напрямках в різних структурах. Нажаль ми дуже рідко зустрічаємось і багато чого не знаємо один про одного. 

Дуже радий, що в цьому році випала можливість бути на відкритті Музею КВВАІУ і зустріти своїх друзів, викладачів і просто дуже шанованих мною людей.

Поки працювала "зарядка" на камері встигли записати декілька інтерв'ю, у тому числі з Олександром Дічеком, "династійним" КВВАІУшніком, який наразі очолює Міжнародну неурядову організацію «Міжнародна антитерористична єдність».

Рекомендую, друзі, послухати.

Довідково:

«Міжнародна антитерористична єдність (МАЕ)»

ТРАВНІ - громадський рух, консолідоване на основі усвідомлення і протидії глобальній загрозі - тероризму, в будь-яких його формах і проявах.

ТРАВНІ ставить своїм завданням підвищення рівня інформованості громадськості, досягнення єдиного розуміння сутності сучасного тероризму, формування і застосування інформаційних і громадських технологій для створення ефективної системи заходів підтримки стратегії боротьби з міжнародним тероризмом.

Ми переконані, що тероризм - це складна проблема системної регуляції суспільного розвитку, і одним з ключових моментів в її вирішенні повинна стати активна громадянська позиція, в поєднанні з новітніми технологічними і організаційними ресурсами.

Учасниками руху ТРАВНІ можуть бути всі, хто розділяє його ідеї і готовий до співпраці, незалежно від політичних, релігійних та інших переконань, етнічного та соціального походження."

Більше інформації за посиланням на http://antiterunity.org/ru/index.php