Озеро Качине Є, ви просто за всі ці роки жодного разу на ньому не були!

Ну що ж, друзі! Як то кажуть "Узявся за гуж — не кажи, що не дуж"...

Як і писав раніше: я не боюсь публічних дискусій, більш того вважаю, що громадянське суспільство має бути прикладом у таких питаннях. Лише прозорість, відкритість, звітність людей, які займаються суспільно важливими справами, є запорукою досягнення успіху. Шантаж, таємні перемовини, схеми - це не про громадянське суспільство, це про бізнес у громадянському суспільстві.

Я радий тому, що питання Музею на Поштовій сколихнуло усю київську спільноту. Нарешті кияни згадали про Музей, депутати створили тимчасову комісію, і у мене з'явилась впевненість у тому, що рішення буде знайдено! Підкреслюю рішення, а не "схематози"!

Мені приємно, що нарешті ми починаємо згадувати ЛЮДЕЙ ПОШТОВОЇ! Їх дуже багато, але в останні роки вони зовсім зникли з інфопростору, про них забули. ЗМІ зосередились виключно на декількох персонах. 

Дуже добре, що кияни звернули свою увагу на те, що є величезна різниця між СУСПІЛЬНИМ - "Музей на Поштовій" і ПРИВАТНИМ - "Історико-культурний, туристичний центр "Річкова Брама Києва".

Вітаю те, що заговорили про БЕЗПЕКУ ЛЮДЕЙ, особливо дітей, яких активно останні роки зазивали на об'єкт, який не введено в експлуатацію і який знаходиться у передаварійному стані, якщо не сказати більше. 

Радий тому, що у законному руслі буде вирішене питання забезпечення електроенергією об'єкт, що знаходиться під Поштовою площею.

Тепер по суті звернення.

Я подивився 45 хвилинний фільм, який присвячений у тому числі у мені. Спеціально даю посилання на нього, щоб подивились абсолютно усі і зробили власні висновки. Дякую за ЛСД за ваш вклад у висвітлення моєї діяльності. Ви не перші, і впевнений не останні. Пропозицій конкретних, як завжди не почув, і це не дивно. Оскільки дуже багато з вами зустрічався і кожного разу чув, що у вас є чіткий план, як діяти і жодного разу, підкреслюю ЖОДНОГО, так і не побачив цей план, не почув прохання про конкретну допомогу. Тому мені стало не цікаво відвідувати вас, не Поштову!) Відчуйте різницю! 

І ось моя пропозиція: Громадське обговорення ситуації з Музеєм на Поштовій.

Провести таке відкрите публічне обговорення пропоную найближчим часом в актовій залі Подільської РДА. Готовий взяти на себе роль модератора. (БЕЗКОШТОВНО!)

Запросити на це громадське обговорення абсолютно усіх ЛЮДЕЙ ПОШТОВОЇ, з урахуванням карантинних обмежень. Пряма трансляція, питання оналайн тощо.

Пропоную наступний ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

1) Доповідь В.Білецького і О.Рутковської "Музей на Поштовій: стан, що зроблено, план дій". - до 10 хвилин.

2) Звіт В.Білецького і О.Рутковської про використання коштів, які кияни, гості столиці здавали на створення Музею на Поштовій. - до 3 хв.

Скільки зібрано, куди витрачені. У вас точно має бути книга обліку, тому для вас це буде самим найлегшим питанням.

3) Виступ і відповіді С.Куценка на питання учасників обговорення. - до 10 хв. (якщо це буде вимагатись).

4) Виступ і відповіді О.Чеславського на питання учасників обговорення - до 10 хв. (якщо це буде вимагатись).

3) Виступи. коментарі. пропозиції ЛЮДЕЙ ПОШТОВОЇ - до 3 хв. на виступ.

4) Прийняття РЕЗОЛЮЦІЇ Громадських обговорень з визначенням ПЛАНУ ДІЙ, членів громадської наглядової ради Музею на Поштовій та делегуванням повноважень на представництво в КМДА, Київраді, ВРУ і т.п.

Дуже прошу керівництво Подільської РДА, громадської ради при Подільській РДА сприяти в організації цього заходу.

А вас, друзі, запрошую до обговорення цих пропозицій. Можливо у вас є інша думка, коменти, доповнення. Буду тільки радий їх почути!

Створимо Музей на Поштовій СПІЛЬНО!