Подоляни вирішують проблеми СПІЛЬНО

10 лютого у Подільській РДА відбулось перше засідання робочої групи з вирішення проблемних питань, пов'язаних із будівельними роботами за адресою Верхній Вал,42-44.

Засідання проходило за участі першого заступника голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Сергія Коваленка. Засідання було відкритим, усі бажаючи мали можливість бути присутніми на цьому засіданні і висловлювати свої думки, пропозиції.

Під час засідання членам робочої групи були представлені документи, які були надані забудовниками, обговорено план подальших заходів з метою вирішення усіх проблемних питань, а також узгоджено перелік запитів, які будуть направлені від імені Громради при Подільській РДА для більш докладного вивчення ситуації.

Вів засідання Голова Громради при Подільській РДА Тарас Білінський.

В цілому подоляни оцінили позитивно результати першого засідання робочої групи і висловили свою готовність брати активну участь у подальшій роботі. 

Нагадаємо, що 29 січня за результатами засідання комітету благоустрою та будівництва громадської ради при Подільській РДА з розгляду питань початку будівельних робіт за адресою вул. Верхній Вал, 44-42 у Подільському районі, було сформовано робочу групу, в яку увійшли усі зацікавлені сторони, в першу чергу самі жителі будинків, які руйнуються, представники забудовника, керівництво району та фахівці громради, 

Укрмедіа продовжує уважно слідкувати за розвитком подій. Сподіваємось, що робота робочої групи принесе конкретні результати на користь жителів Подолу.