Сергій Коваленко: "Поруч з нами живуть люди з обмеженими можливостями, які потребують особливої уваги"...

Перший заступник голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Сергій Коваленко за сприяння Голови Київської міської організації Товариства Червоного Хреста України Тетяни Гоєнко та представників церкви "Благословення Отця" у рамках відзначення Міжнародного дня людей із інвалідністю відвідали відділення надання соціальних та реабілітаційних послуг для дітей з інвалідністю Територіального центру соціального обслуговування.

..."Цей День - справедлива шана суспільства та обов'язок перед людьми, які потребують захисту та підтримки у наш непростий час. Це окремі життя.

Міжнародний день людей з інвалідністю нагадує нам, що поруч живуть люди з обмеженими можливостями, які потребують особливої уваги і ми повинні їм допомогати відчувати себе рівними" - зазначив Сергій Коваленко.

Оскільки більшість дітей, які знаходяться у відділенні мають вади мовлення та проходять логопедичну корекцію (заняття із логопедом) то для відділення подарували професійний логопедичний масажер, за допомогою якого проводитимуть діткам спеціальний логопедичний масаж для кращого розвитку мовних функцій.

Також у заході прийняли участь начальник Управління соціального захисту населення Світлана Бернадська та директор Територіального центру соціального обслуговування Олена Слабеняк.