Територіальна громада як основа громадянського суспільства

Пряма трансляція Сергія Куценка засідання Круглого столу на тему: «Територіальна громада як основа громадянського суспільства», яке відбулось  27 березня 2019 р.

Впевнений, що сьогодні варто передивитись знову це засідання, оскільки ДУЖЕ багато говориться, а практично НІЧОГО не робиться для запровадження РЕАЛЬНОГО САМОВРЯДУВАННЯ в м.Києві. 

Невже МИ не здатні на ЗМІНИ? Який ще "чарівний пендель" НАМ УСІМ потрібен, щоб зрозуміти, що ОКРІМ НАС наші питання вирішувати ніхто не буде?

МИ втрачаємо Київ, МИ втрачаємо Природу, Ми втрачаємо Культуру, МИ втрачаємо Землю, МИ втрачаємо Майно Територіальної громади м.Києва, Ми втрачаємо Повагу до самих себе і перетворюємось у "бидломасу", якою керують як "стадом баранів".

Київ перетворили у бетонне гетто, знищили ландшафти, якими так пишався Київ і заради яких мільйоні туристів з усього світу приїжджали до нас.

Нам вже немає чим дихати, повітря отруйне. У нас немає чистої води. Ми змушені купляти ії в супермаркетах. Можна наводити безліч інших доводів, але краще подивіться відео і зробить висновки самі. 

І не будьте байдужі до свого теперішнього і майбутнього ваших дітей! Починайте діяти. а краще СПІЛЬНОтворити! 

План заходу

1. УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 68/2016 «Про сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні». Національна стратегія сприяння розвитку громадянського суспільства.

2 Концепція Статуту територіальної громади м. Києва. Методичні рекомендації щодо розроблення статуту територіальної громади. Мінрегіон.

3. Невиконання органами влади нормативно-правових актів.

Пропозиції. Висновки

Організатори:

Ведєрніков Ю.А., кандидат юридичних наук, професор;

Терещенко О.В. юрист-міжнародник

Модератор: А.С. Мацко к.ю.н., професор.

КЛУБ ПРАВНИКІВ ТОВАРИСТВА «ЗНАННЯ» УКРАЇНИ

КИЇВСЬКИЙ КОЛЕДЖ ПВНЗ «УНІВЕРСИТЕТ СУЧАСНИХ ЗНАНЬ»