Усвідомлений шлях Теперішнього у Майбутнє

Ви не звертали увагу, що останні 30 років прокладаючи шлях у Майбутнє левову частку сил ми спрямовуємо на "забуття", "руйнацію", "перепис", "зміну" Минулого.

Ми забули про те, що замість цього можна і напевно треба все ж таки зосередитись на "Сприйнятті", "Повазі", "Надбанні", "Переосмисленні".

Чому все "гарне" обов'язкове має починатись з "повної чи часткової, вибіркової "зачистки" Минулого?

Що і як треба робити, щоб правильно обрати шлях Теперішнього у Майбутнє?

До речі Майбутнє вже Є. Навіть, якщо не всі його помічають.

Інша справа - чи хоче, бажає, готове Майбутнє спілкуватись з Теперішнім? Чи бачить Майбутнє сенс у цьому?

Питань багато. А відповіді на них все ж таки краще шукати SPILNO з науковцями, філософами, футурологами.

Вдячні Institute of Humanity за можливість провести коротку презентацію ідеї Платформи громадської участі SPILNO та Київського офісу децентралізації КОД.

Дякуємо Костянтину Колєснікову - архітектору, члену Національної спілки архітекторів України, за виділений час для презентації!

Дякуємо Юрію Чудновському - директору «Інституту архітектури, урбаністики та регіоналістики» НСАУ, Володимиру Нікітіну - доктору мистецтвознавства, науковому керівнику «Інституту архітектури, урбаністики та регіоналістики» НСАУ, Сергію Дацюку - українському філософу за висловлені думки, поставлені питання.

Є над чим працювати далі. 

Київ - Глобальне Вічне місто! Яка стратегія розвитку потрібна Києву? Хто має розробляти цю стратегію? Яке завдання має і може вирішувати у цьому процесе платформа громадської участі? 

Слідкуйте за інформацією, друзі.

ДОЛУЧАЙТЕСЬ до СПІЛЬНОтворення!

СПІЛЬНО набагато ефективніше.

Ми не чекаємо змін, ми їх створюємо!