SPILNOтворення можливе, коли люди до нього готові

19 лютого 2021 року відбулась зустріч Сергія Куценка з Іваном Петуховим -  Віце-президентом Українського союзу промисловців і підприємців (УСПП) з питань інформаційних технологій, головою Національної Асамблеї Громадянського Сектору України, головою Комісії з питань науки та ІТ, креатором  волонтерського громадського телебачення Я-UA, Президентом групи ІТ компаній “Адамант”, одного з лідерів телекомунікаційного ринку України.

Зустріч відбувалась в студії волонтерського громадського телебачення - вільному від цензури і "хайпів" просторі, який дає можливість неформальним лідерам громадської думки просувати ідеї розвитку країни, висловлювати неупереджену оцінку ситуації, дискутувати, напрацьовувати шляхи подолання кризових явищ, а також "тестувати" нові підходи до питань розвитку громадянського суспільства.

Зазначили посади Івана Петухова не для його "презентації", насправді ця людина не потребує зайвої "реклами", оскільки добре відома як в Україні, так і за її межами. Це зробили навмисно, щоб окреслити хоча б пунктиром коло питань, які розглядались.

Укрмедіа і SPILNO активно і стрімко розвиваються. І наразі дуже важлива експертна оцінка платформи, фахові поради, допомога у напрацювання і налагодженні СПІЛЬНОтворчості з іншими громадськими об'єднаннями, інституціями.

Щиро вдячні за зустріч і обговорення.

Під час підготовки матеріалу потрапили на очі світлини з минулих подій та заходів. Можливо варто подумати над проведенням чергового форуму громадянського суспільства України? 

Слідкуйте за інформацією, друзі.

ДОЛУЧАЙТЕСЬ до СПІЛЬНОтворення!

СПІЛЬНО набагато ефективніше.

Ми не чекаємо змін, ми їх створюємо!

    img:2]