Акція «Три удари по російській агентурі»

Сьогодні, 19 лютого, 19 лютого "Правий Сектор", при підтримці патріотичних політичних сил та громадських організацій, а саме "Тризуб" ім.С.Бандери, ВО "Свобода", "Національний корпус", "Суспільство майбутнього", УНА-УНСО, "Традиція і Порядок", "Національний Спротив", "Невідомий патріот" та інші провели акцію під Офісом президента України під час засідання РНБО.

Наша вимога - нанести три удари по російській агентурі в Україні:

1. Інформаційний. Завершити ліквідацію російських пропагандистських ресурсів, зокрема телеканалу НАШ, сайтів Вєсті, Страна, інтернет-ресурсів ОРДЛО та російських пропагандистських.

2. Кадровий. Розслідувати діяльність російської агентури, яка пробралася у найвищі ешелони влади. Першочергово - Андрія Портнова, а також його ставлеників в ОП - Олега Татарова й Андрія Смирнова, які забезпечують вплив на органи слідства та судову систему в інтересах іноземних агентів.

3. Фінансовий. Обрізати схеми фінансування злочинної діяльності колаборантів та спонсорів сепаратизму. Зокрема, взяти в управління держави ринок "Столичний" (Київ) та "7-й кілометр" (Одеса), який не платить податків, а збирає чорну касу, що йде на фінансування кримінального угрупування Юрія Іванющенка та Армена Горлівського.

Офіційне звернення, підписане представниками організацій було надано керівником Політичної партії "Правий сектор" у м.Києві Юрієм Гуренко представнику ОПУ.

Приєднуйтеся до нас:

Інстаграм https://www.instagram.com/pravyy_sektor_kyiv/

Телеграм https://t.me/pravijofficial