Чим зайнятись в обідню перерву?

Піти чистити переходи поряд з кінотеатром "Жовтень", зупинки громадського транспорту, пішохідну частину, що відноситься до скверу поруч з культурним простором.

Вільного часу не багато, хочеться все встигнути. Кияни та навіть один іноземець, який працював найзавзятіше, зробили наплановане за півтори години.

Певно, інформація щодо волонтерів, які махають лопатами, просочилася до КП УЗН Подільського району, тож від початку нашої спільної роботи, комунальники дружно пройшлися перед нами і демонстративно стали у скверику чистити і так вже доволі безсніжні доріжки, а зупинки ми привели в порядок за них.

Це не докір, а констатація. А сам "Жовтень" поруч зі входом все очистив, ми не чистили їм вхідну групу, тільки громадський простір навколо.

Навпроти працювали пожежники. Виявляється, вони борються не лише з вогнем, що вийшов з-під контролю, а й з бурульками, звисаючими з верхніх етажів донизу. Керівництво подільської школи #10 вийшло на двір і милувалося роботою пожежників. Щеб пак, тепер діти і вчителі зможуть безпечно проходити у будівлю альма-матер, всі небезпечні бурулі ліквідовано.

Поруч працювали ми, ритмічно звучав дрючок, яким розбивали лід, і лопатами зносили то все добро на кучки.

Запрошую киян на нову цікаву зимову забавку, якій ми дали сьогодні жартома назву : Києве, бий!

Ініціатор акцій громадське об'єднання @Києве, мий, тож на сторінці в мережі можна глянути звіт щодо минулих акцій та об' яви щодо наступних.

АНОНС: у суботу буде робота на виході зі станції метро "Голосіївська", якщо набереться достатня кількість бажаючих попрацювати та мати після того кріпатуру. Я вже маю.

Сила в мускулах та мізках, а ще в синергії.

Дякую всім за участь.