Бути екологічним це модно і сучасно.

КП “Київський міський Будинок природи” є міським центром екологічного виховання киян, на базі якого проходить багато різноманітних виставок живопису, флористики, фіалок, кактусів, співочих птахів, орхідей, працює постійна виставка акваріумних риб та рослин, проходять заняття любительських секцій для дорослих, проводяться загальноміські природоохоронні акції та конкурси дитячої творчості, організовуються і проходять семінари, тематичні зустрічі для учнівської молоді та педагогів, круглі столи за участі науковців.

Дуже цікавою виявилась зустріч з Іриною Юміною - провідною фахівчинею із зв`язків із громадськістю та пресою Будинку Природи, під час якої пані Ірина розповіла про нові видання Будинку Природи: "Твої екологічні звички", "Читаємо казки разом, щоб краще розуміти природу та людей навколо", "Визволення лісу", "Київ заповідний".

Із задоволенням ділимось з вами, друзі, інформацією про те, що Будинок Природи створив два еколого-просвітницькі проєкти, які можуть стати у нагоді вчителям, що займаються екологічною освітою, а також батькам: 1. Проєкт "Твої екологічні звички". 2. Проєкт "Еко-Холмси". Це відеоролики, що будуть опубліковані впродовж цього року на YouTube каналі Будинка природи. Переглянути їх можна буде у будь-який час.

Велике прохання до усіх поділитись цією інформацію.

Розповсюджуючи корисні знання, ми робимо Планету чистішою разом!

 

 

 

 

 

 

Юміна Ірина Володимирівна