Народження, первородство і квантові неоднорідності

Ми продовжуємо шукати SPILNO КОД столиці. Нам важливо постійно проводити апробацію ідей, запропонованих рішень. Використовуємо будь-яку нагоду почути, поспілкуватись з визначними особистостями України.

Цієї середи відбулось чергове засідання Institute of Humanity, на якому з доповіддю на тему "Народження, первородство і квантові неоднорідності" виступив Тарас Бебешко - філософ, еколог, футуролог, автор багатьох публікацій і книг, голова української делегації на переговорах Рамкової конвенції ООН про зміни клімату, представник України на глобальних кліматичних площадках.

Саме він свого часу сказав: "Клімат — це нова економіка.", "Українці дуже адаптивні на індивідуальному рівні, але як спільнота – зовсім навпаки. Ми можемо поїхати в будь-який куточок світу, асимілюватися там та комфортно існувати. А колективно нас важко асимілювати. Це показує історія.", "Є три класичні стратегії поведінки. Перша – делегування. Віддайте право за вас вирішувати комусь і сподівайтеся, що він прийме правильне рішення. Друга – адаптація. Вигинаєте спину і пристосовуєтесь до нових правил життя. Третя – інноваційна. Наш шлях – це проявлення і творення інновацій."

Дякуємо за можливість перед початком доповіді подискутувати на тему усвідомленого ставлення до природи Києва. 

Для нас важливо поширення знань.

Тому радимо ознайомитись зі статтями, виступами Тараса Бебешка, посилання на які додано до статті.

Слідкуйте за інформацією, друзі.

ДОЛУЧАЙТЕСЬ до СПІЛЬНОтворення!

СПІЛЬНО набагато ефективніше.

Ми не чекаємо змін, ми їх створюємо!