КОД і Future Development Agency: як SPILNO популяризувати соціальне підприємництво в Україні

Команда Urban Space 500! В черговий раз ви підтвердили, що створили платформу для презентації та реалізації ідей, місце зустрічі соціально активних людей і майданчик для проведення відкритих заходів.

Важлива зустріч представників команди КОД Сергія Куценка і Олега Чеславського і лідерів проектного офісу соціальних змін Future Development Agency Ігорем Арбатовим і Аліною Бочарніковою відбулась саме на вашій платформі.

Чому важлива? Тому що говорили ми про популяризацію в Україні соціального підприємництва. Як завжди і під час цієї зустрічі були свої "знаки", "символи".

Ми напевно перші отримали посібник підприємця "#SIMPLESE Про соціальне підприємництво - просто!!", авторкою якого є Аліна Бочарнікова, .

Посібник було створено в рамках проекту "Поширення та масштабування успішних моделей соціального підприємництва". що реалізується ГО "Простір 500" за підтримки програми USAID "Конкурентоспроможна економіка України". Друк цього посібнаки став можливим завдяки підтримці американського народу через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID)

Дякуємо Аліно, Ігоре за ваші чудові автографи: "Зміни розпочинаєте Ви!", "Для використання!".

Слідкуйте за інформацією, друзі.

ДОЛУЧАЙТЕСЬ до СПІЛЬНОтворення!

СПІЛЬНО набагато ефективніше.

Ми не чекаємо змін, ми їх створюємо!

Дивіться також