Urban Space 500: Ілгам Гасанов & КОД SPILNO

Знайомство з Ілгамом Гасанов почалось, як це дуже часто у мене буває - з ФБ, вірніше з коменту Ілгама під одним постом на тему екологічної політики столиці, в якому він звернувся до мене з проханням надати інформацію щодо золошлаковідвалу Дарницької ТЕЦ.

Декілька днів переписки у месенджері, "пошуки" "вікна можливостей" для зустрічі і ось нарешті все вдалось і ми зустрілись.

Знаково те, що я запропонував зустрітись в Urban Space 500, навіть не здогадуючись про те, що Ілгам є одним із співзасновників цього унікального простору.

Докладно писати про зустріч представника команди КОД Сергія Куценка з Ілгамом Гасановим немає сенсу. Головне те, що ми однаково розуміємо необхідність змін на краще, важливість СПІЛЬНОтворення, доповнення можливостей активних киян, різноманітних СПІЛЬНОт, а в Києві їх ДУЖЕ БАГАТО.

Приємно вражені тим, наскільки масштабні цілі, завдання вирішують (саме вирішують!) молоді люди. Наскільки вони креативні, налаштовані на позитивні зрушення. 

Насправді "ДВІЖ" в Києві неймовірний. Часто густо ми просто не помічаємо це, але щодня столиця наповнюється енергетикою змін, народжуються і починають втілюватися найкрутіші ідеї. Фактично молодими людьми вже наразі ПЛАНУЄТЬСЯ МАЙБУТНЄ Києва, Києва - їх мрії, їх візії.

До речі, хто ще не бачив чудовий ролик Ілгама "Деміївка - життя на районі! Цимбалів яр, Ширма, Байкова гора 🚲 Огляд Голосіївського району Києва", рекомендуємо.

І пару слів про місце нашої зустріч:

"Urban Space 500 – це простір на перетині різних міських середовищ: платформа для презентації та реалізації ідей, місце зустрічі соціально активних людей і майданчик для проведення відкритих заходів.

Інклюзивність. Ми прагнемо створювати комфортні умови для всіх та розробили універсальний дизайн. Наразі ми працюємо над вдосконаленням конструкції нашого пандусу. Тому зараз ви можете потрапити в Урбан, натиснув на кнопку виклику персоналу, що знаходиться одразу біля в'їзду до ресторану, і наші навчені працівники проведуть вас до приміщення. Також ви маєте змогу припаркувати автомобіль на відведеному місці для людей з інвалідністю.

80% прибутку ми спрямовуємо на некомерційні проекти, які роблять Київ кращим: освітні, благодійні, культурні, екологічні та інші громадські ініціативи."

Далі Є.

Слідкуйте за інформацією, друзі.

ДОЛУЧАЙТЕСЬ до СПІЛЬНОтворення!

СПІЛЬНО набагато ефективніше.

Ми не чекаємо змін, ми їх створюємо!