Василь Лабайчук: "Все залежить від кожного з нас"

"Мені 31 рік, член Проводу Руху Правий сектор, фактично половину свого життя в націоналістичному русі... одружений, маю дітей, вірю в Бога, вірю в те, що Україна буде мати перспективи і наша нація буде в цій країні прекрасно себе почувати..." - саме так Василь Лабайчук презентував себе на початку інтерв'ю.

31 рік! Ровесник Незалежності України! Яким є нове покоління українців, які не бачили СРСР, не "заштамповані" ідеологією КПРС, не знають смак ковбаси по 2.20, не тримали рубля, а одразу гривню? Які цінності важливі для молодих людей? Яким вони бачать Україну? Що роблять для того, щоб життя покращувалось? Питань безліч... Ми ж вирішили зупинитись з Василем на Правому секторі: як він опинився в Правому секторі, що наразі відбувається в Правому секторі... 

Оскільки, як зазначив Василь "Правий сектор сьогодні це рух, до складу якого входить політична партія "Правий сектор", молодіжна формація "Права Молодь" і Добровольчий український корпус - військове формування", саме про ці три складові Правого сектору ми і говорили...

Символічно, що інтерв'ю ми записували напередодні святкування 30 річниці Незалежності України на території Михайлівського Золотоверхого монастиря - діючого православного монастиря на честь Архангела Михаїла в Києві, кафедрального собору Православної церкви України, який у 1930-х роках був зруйнований, а відтворений у 1997-1998 рр. Можливе все, якщо є воля.

Сподіваюсь що це інтерв'ю допоможе вам, друзі, більше дізнатись про Правий сектор, про людей, які свідомо обрали своїм шляхом захищати українську Честь як на фронті, так і в тилу.