Поль Манандіз: Володимир Рибак, Юрій Дяковський, та Юрій Поправка - три герої України!

Люба Європа!

Володимир Рибак, Юрій Дяковський, та Юрій Поправка - три герої України! 

Нагороджений після смерті Президентом України. Минуло 7 років з тих днів, коли вони загинули після безцінних катувань нелюдськими варварами під триколорськими прапорами.

Володимир Рибак цілком усвідомлював, що наражає власне життя на небезпеку, коли все ж вирішив замінити окупантів та терористів триколор державним жовто-блакитним українським прапором над адміністративною будівлею його містечок. І в нього була найкраща причина. Це Україна!

Як не схилити голови перед такою рішучістю, силою, любов'ю до своєї країни! До героїзму цих українців?

Але це світ, який турбує мене, світ, який дивиться вже 7 років! І називаючи це конфліктом? Хтось питав себе, хто ці дикі та жорстокі створіння під триколорними прапорами? Катувати і вбивати за встановлення назад державного прапора. Але те, що зовсім невимовне - невимовне у сьогоднішніх вікових звірствах борців за ′′русскій мір′′ до простих українців-тільки за їх любов до своєї країни та її символів і мови.

Володимир Рибак, Юрій Дяковський, та Юрій Поправка, 22, студента з Києва, викрали, катували, їх шлунки розрізали, поки живий і кинули в річку ще живий.

Як це взагалі уявно??

Європа, пам'ятаєш інквізицію?

Ви колись питали себе за ці 7 років: хто ці безцінні тварюки під русскіми прапорами, які розривають Україну, як розірвали живі тіла Volodymyr Rybak Юрій Дяковський та Юрій Поправка - тільки за те, що вони українці. Наче вони катують і вбивають багатьох інших. Хто ці тварюки, які скоюють нелюдські злочини знову українці на їх території України?

Дивіться також