Я сподіваюсь, що все буде дуже добре і ви теж будете ходити на концерти наших чудових музикантів, підтримувати їх..

Вперше ми зустрілись з Iгорем Роман - вокалистом рок-групи "Ігроманія"  (І₴RoMαNiЯ) 29 червня цього року на вечірі пам'яті "МІФ не забутий", якій організували ГС "Музичний Батальйон" та НВР ПРАВИЙ СЕКТОР  на п'яті роковини загибелі українського оперного співака та бійця Добровольчого Українського Корпусу, Героя України Василя Сліпака.

На цьому вечорі Ігор презентував кліп на пісню «Перед Небесною Брамою», що присвячена загиблим захисникам України.

Талант Ігоря, те що я почув під час короткого спілкування з ним, настільки мене вразило, що ми одразу домовились про більш розширене інтерв'ю.

І такі нам вдалось це зробити. Дякую, Ігоре, за виділений час і за відверту розповідь про свою історію та за висловлені думки щодо патріотичного виховання та підтримку української культури. 

"Я сподіваюсь, що все буде дуже добре і ви теж будете ходити на концерти наших чудових музикантів, підтримувати їх...", сказав наприкінці нашої розмови Ігор.

З цим не можна не погодитись. Тому, друзі, запрошую вас до перегляду інтерв'ю і давайте підтримувати українських музикантів не тільки словами, а як правильно сказав Ігор і "своєю кишенею".