Як обміняти криптовалюту на гривні?

Багато людей вкладають гроші у віртуальну валюту, найбільш популярною серед якої є Біткоїн. Його курси постійно змінюються, що дозволяє заробити. Але при переказі грошей у гривні можна багато втратити на комісії. Щоб цього не сталося, варто обміняти криптовалюту у сервісі Letspay, який стягує мінімальну плату за надання послуг. Витративши всього кілька хвилин часу, можна отримати гроші на свою карту, в будь-який час доби.

Як проводиться переказ?

Перейшовши на офіційну сторінку https://letspay.me/ua, ви можете вибрати, який вид криптовалюти, в якій кількості, і на карту якого банку вивести. Вказавши це, система одразу проведе прорахунок того, скільки буде зараховано на картку, після відрахування комісії. Перевагою обміну в Letspay є те, що клієнтам пропонується оновлений курс валют, що дозволяє вибрати найбільш вигідний. Комісія є встановленою, а будь-які приховані платежі відсутні.

Не варто забувати про ліміти, які вказуються нижче суми, оскільки вона може бути меншою або більшою за встановлену. У тому випадку, якщо сума більша за допустимий ліміт, то потрібно зв'язати зі службою підтримки, і проблему буде оперативно вирішено. Якщо ж сума менша за ту, яку можна вивести, то це питання потрібно вирішувати зі спеціалістами. У будь-якому випадку, яку б суму вам не хотілося б вивести, ви можете не сумніватися в тому, що всі проблеми вирішуються на користь клієнта.

Докладніше про переказ

Сам переказ здійснюється протягом доби на картку банку. Для подання заявки потрібно вказати: номер телефону, адресу електронної пошти, номер картки та коментар, за потреби. Усі заявки обробляються в автоматичному режимі, що дозволяє зменшити час очікування. Усі поля, які позначені зірочкою, є обов'язковими до заповнення, оскільки без надання цієї інформації заявку не буде розглянуто.

Перевірте правильність внесення номера, який потрібен для зв'язку з фахівцями, та дані картки, щоб гроші не перерахували на чужий рахунок. Після того, як всі дані будуть вказані, потрібно підтвердити, що ви ознайомилися з правилами обмінника, та згодні з ними.

Процес обміну є автоматизованим. Користувач проводить заповнення форми, після чого відкривається сторінка із заявкою та всіма нюансами обміну. Щоб продовжити, потрібно натиснути кнопку генерації гаманця, і за вказаним номером зробити переказ монет. Ви вже розпочали обмін? Тоді не затягуйте з переказом віртуальної валюти, оскільки Біткоїн динамічний, і чим швидше буде сплачено заявку, тим точніше буде фактичний курс обмінника до заявленого на початку. Курс фіксується після проходження нульового підтвердження у мережі. Щоб кошти прийшли на картку банку, потрібно одержати два підтвердження.

Співпраця з обмінником

Обмін криптовалюти на гривні в обміннику https://letspay.me/ua є простим і не вимагає великої комісії. Автоматизація дозволяє знизити час очікування і не турбуватися про правильність виконання платежу. Усі процедури є конфіденційними.