Як викривати брехню ЗМІ? Шустрова Live. Еспресо ТV.

Замовні сюжети, статті, брехня, маніпуляції, дискредитація на сторінках газет, журналів, інтернет видань, телеканалах...

Багато хто з громадян України мав такий досвід у своєму житті...Лише самі люди можуть розповісти про наслідки замовних сюжетів на їх подальше особисто життя. Дуже часто це обертається трагедіями, економічним крахом, зламаною кар'єрою людини, розпадом родини....

Але це не про захисників озера Качине.

Нас теж замовили) Шустрова Live та Еспресо ТV швиденько "скліпали" "веселий сюжетік" і показали на всю країну. Справа зроблена. Гроші не пахнуть?!) Про захисників озера Качине заговорила уся країна, усі українці, весь світ. "Псевдоактивісти", яким забудовникам простіше заплатити - так було сказано у програмі Шустрова про захисників озера Качине.

Що робити в такій ситуації? Адже це четверта влада, яка має бути неупередженою, об'єктивною, говорити людям правду.

Ми вирішили викрити це ЗМІ. І пішли в редакцію Еспресо ТV 27 травня 2016 року.

Нам вдалось ДОВЕСТИ БРЕХНЮ Шустрова Live, Еспресо ТV! 

Володимир Катасонов зробив і оприлюднив 27 травня 2016 року відеорозслідування  · "Пригоди захисників Качиного озера на Еспресо ТВ".

Соромно мало бути і народному депутату, у приймальної якої знаходиться редакція цього каналу.

Ми вимагали від редакції сюжету спростування. АЛЕ... Минуло 5 років. Редакція Еспресо ТВ не відповіла на наші вимоги щодо спростування ганебного сюжету, не вибачилась, не запросила на ефір, як ми того вимагали під час відвідування редакції.

Будьте уважні, друзі! Спілкуйтесь з ЗМІ, запрошуйте ЗМІ. Серед журналістів дуже дуже багато дуже дуже порядних людей - професіоналів, які насправді допомагають людям захищати свої права.

 Але якщо ви випадково зустрінетесь з тими, кому гроші важливіше і яким начхати на свою репутацію, на людей, тепер ви знаєте як діяти!

Бажаємо вам успіху і ніколи не здаватись!

Кейс захисників озера Качине вам у допомогу!