Юрій Шуліпа "Як Путін вбиває за кордоном"

У середині квітня заплановано вихід у світ нової книги Юрія Шуліпи "Як Путін вбиває за кордоном".

Ми не могли пройти повз цієї новини і попросили більш докладно розповісти про ідею створення цієї книги, задум, роботу над книгою. використані джерела автора Юрія Шуліпу - члена Правління, директора Міжнародної Асоціації " Інституту Національної Політики", юриста міжнародника, громадського діяча, який займається правозахисною діяльністю, є політемігрантом з Москви і зараз живе в Україні, отримав українське громадянство.

Запрошуємо подивитись інтерв'ю і почути безпосередньо від автора усю важливу інформацію.

До речі, на сайті Міжнародної асоціації «Інститут національної політики» та інформаційного видання «національної політики» вже опубліковано рецензію професора, доктора військових наук, кандидата юридичних наук, старшого наукового співробітника А. А. Іванова на монографічне дослідження Ю. Ю. Шуліпа «Як Путін вбиває за кордоном».

"У рецензії, зокрема, зазначається, що головними достоїнствами монографії є ​​опис центрів планування операцій з убивств і викрадень людей за кордоном, науково-практичне обґрунтування автора, яка грунтується на значній фактологічної бази і аналізі російського законодавства про те, що за вчиненням даних злочинів стоїть особисто Володимир Путін. Автор монографії в повній мірі оцінює аспекти даних складних транскордонних особливо тяжких злочинів, а також вводить в науковий обіг такі дефініції як «Міжнародний неозброєний конфлікт» , «Міжнародний державний тероризм» , «Четверта світова гібридна війна» - акт геополітичного ревізіонізму за екзистенціальне поразку СРСР в третьої світової холодної війни тощо. 

У висновку рецензент зазначає. Монографічне дослідження Ю. Шуліпа «Як Путін вбиває за кордоном» може бути використано в якості методичного посібника з розслідування вбивств і викрадень людей на територіях іноземних держав співробітниками російських спецслужб і (або) їх агентами-бойовиками.

Також рецензоване дослідження може бути використано в якості методичного посібника з розслідування таких міжнародних транскордонних злочинів як крах «Боїнга» MH17, збитого в небі над Донецьком в 2014 році, злочинів кваліфікуються з міжнародного кримінального права скоєних російськими окупаційними силами на території України після 20 лютого 2014 року, та інших міжнародних транскордонних злочинів в тій, чи іншій мірі мають «слід російських спецслужб»."