Затишний готель “ТАОР Карпати” чекає на вас!

В самому серці Карпат, в оточенні гір у невеликому селищі Ластівка, за 9 км від курорту Східниця, розташувався розкішний готель “ТАОР Карпати”, в якому працює оздоровчий спа-центр.

Неймовірно дивовижна природа, чисте як сльоза гірське повітря, гармонічно доповнює європейського рівня сервіс, а комфорт номерів підкорить серце найвибагливіших клієнтів. 

Номерний фонд готелю складається з таких категорій номерів: двомісний, сімейний будиночок, великий сімейний будиночок. До послуг гостей безкоштовний Wi-Fi та приватна парковка.

У спа-центрі гості зможуть поєднати приємний відпочинок та лікування цілющими мінеральними водами відоме селище Ластівка. 

У розпорядженні гостей готелю “ТАОР Карпати” сауна, турецька лазня та зручності для різних видів спорту та дозвілля, включаючи гонки на квадроциклах та радіокерованих автомобілях.

Для проведення нарад та конференцій передбачено конференц-зал.

На наших маленьких гостей чекає дитячий ігровий майданчик, де діти отримуватимуть заряд позитивних емоцій. 

У готелі відкрито ресторан європейської та української кухні, які здивують вишуканим вибором страв з меню української та європейської кухні. 

Висококваліфікований персонал не залишить жодного гостя поза увагою. 

Комфорт, обслуговування на найвищому рівні, краса Карпатських гір – все це подарує гостям незабутні емоції, завдяки яким з'являється бажання приїхати на відпочинок ще і ще раз.

Готель розташований на відстані 30 км від залізничного вокзалу Трускавця, або 120 км від Львівського аеропорту.

Якщо ви вирішили відпочити в готелі “ТАОР Карпати”, будь ласка, повідомте попередньо адміністрацію про очікуваний час свого приїзду заздалегідь. 

Якщо ви шукаєте місце в Україні, де ніщо не відволікає від власних думок або спілкування з близькими, обираючи "ТАОР Карпати" ви отримаєте справжнє задоволення від відпочинку.

Спостерігаючи за заходом сонця на веранді свого дерев'яного котеджу, вдихаючи аромат щойно завареного чаю з карпатських трав, ви переконаєтесь - життя прекрасне!

Навіть у наш дуже нелегкий час, у той час, коли на Україну скоїв підступний загарбник, наш готель не зупинив своєї роботи.

Готель працює як для клієнтів, так і біженців. допомагає пораненим військовим та біженцям необхідними речами, продуктами та засобами гігієни. Виділяє кошти для підтримки армії та оборони.

На цьому ми не зупиняємося!

Ніхто з нас не стоїть осторонь! В цьому наша сила, наша рішуча міць! 

Ми - справжні патріоти своєї країни

Спільно переможемо!