😂 На які таємні доходи живе дружина мера Краматорська у Парижі?

🔍 Мер Краматорська Олександр Гончаренко, з офіційною зарплатою в 111 тисяч гривень на місяць, виявляється, справжній майстер фінансової магії! Як інакше пояснити його чималеньке сімейне багатство: будинки, землі, квартира в елітному ЖК «Бульвар Фонтанів» в Києві за 6 мільйонів гривень? А ще маєтки в Краматорську і селах навколо. Хто б міг подумати, що це все з мерської зарплати!

🇫🇷 У 2022 році дружина мера, Крістіна Гончаренко, разом з донькою Євгенією вирушила підкорювати Париж, де тепер живе на широку ногу: шопінг, подорожі по Європі, елітні заходи. Ані в декларації мера, ані в його офіційних доходах немає жодної згадки про те, звідки гроші на таке шикарне життя. Можливо, зарплата в 111 тисяч гривень насправді чарівна?

✈️ А коли Олександра Гончаренка випадково "спіймали" в Ніцці під час його офіційної поїздки до Словаччини, він спочатку вдавав, що нікуди не літав. А потім, як справжній герой детектива, зізнався: відвідував доньку в Ніцці, яка навчається у Франції. Звісно ж, все це на його чесну зарплату!

❓ Тож виникає питання: чи насправді місячні 111 тисяч гривень можуть покривати розкішний стиль життя у Франції, навчання доньки в елітній школі та купу іншого? Або тут є якісь приховані джерела доходів?