Андрій Дячишин старший сержант легендарної  24 ОМБр потребує вашої допомоги!

Це - Андрій Дячишин. «Морячок». Старший сержант легендарної 24 ОМБр імені короля Данила. Мужній воїн і хороший командир. Мій друг. Наш друг.

Рік тому Андрія важко поранив російський снайпер - куля навиліт прошила хлопцю голову. З такими пораненнями не виживають. Та цього разу сталося диво. Вчасна допомога побратимів та бойових медиків, плюс неймовірні зусилля лікарів з Мєчки – лікарні ім.Мечнікова у Дніпрі – і через десять днів коми Морячок відкрив очі. Прогнози лікарів були невтішними. Та Андрій не зважав на це. І почав боротися. Він заново вчився тому, що ми усі вміємо з дитинства – говорити, ходити, їсти, користуватися своїми руками. І знову сталося диво. Вже вдруге.

Зараз Андрій мріє відновитися - настільки, аби повернутися в армію і бити ворога аж до перемоги. Але проблема в тому, що ефективна реабілітація коштує недешево. Гроші, які назбирали волонтери і просто небайдужі люди, закінчилися. Місяць реабілітації в центрі «Модричі», який спеціалізується на травмах мозку, коштує 165 390 гривень. Три місяці – майже півмільйона. Так, це значна сума, але ж ми впораємося, правда? Якщо диво сталося вже двічі, чого воно не може статися і втретє? Давайте разом зробимо так, щоб мрія Андрія стала реальністю!

Номер карти Приват банк:

4731 2191 2457 8224