Anonymos путіну: "Незабаром ви відчуєте весь гнів світових хакерів"

Члени Anonymos оголосили кібервійну агресору путіну.

Ось їх звернення!

"Вітання громадянам світу.

Це повідомлення володимиру путіну від Anonymos.

путін, тривале вторгнення в Україну показало, що ваш режим не поважає права людини, або самовизначення ваших сусідів.

За останні кілька днів почалося повномасшабне вторгнення, цивільні квартали було бомбардовано, загинули невинні люди.

Біженці тікають від насильства, а населення змушене йти на військову службу.

Це потворна ситуація, а ви - підбурювач.

Ви критикували збройні сили США за їхню окупацію та бомбардування Близького Сходу, що безперечно, є справедливою критикою, але ви показали, що ви нічим не кращі за імперіалістичні уряди, які критикуєте, і весь світ бачить крізь вашу пропаганду.

Навіть ті громадяни, яких ви захищаєте, цілком проти війни, і вони протестують у десятках великих міст росії.

Ваша тиранічна відповідь російським антивоєнним протестувальникам лише розпалить заворушення серед російського народу, які страждають від наслідків ваших дурних вчинків.

Санкції зашкодять вашим громадянам набагато більше ніж вам, ось чому санкції не є належним стримуючим фактором.

Зараз найпопулярніший опір прийде зсередини.

Жорстокість поліції, яка спостерігається на вулицях під час демонстрацій, буде тільки провокувати подальші протести і ще більше зруйнує ваш авторитет.

Це вторгнення також почне створювати для вас нові проблеми на геополітичному фронті, оскільки все більше країн світу починають сприймати вас як загрозу та ворога.

Особливо це стосується ваших сусідів, які досі дотримувалися нейтралітету. Очікується, що Фінляндія та Швеція приєднається до NATO через занепокоєння, що ваші амбіції щодо завоювання набагато більше, ніж ви готові визнати.

Якщо продовжити цей шлях, ви й надалі втрачатимете підтримку серед громадян росії, інші країни світу відмовляться з вами співпрацювати, і ви зіткнетеся з безпрецедентними кібератаками з усіх куточків світу.

Члени Anonymos оголосили кібервійну вашому агресивному режиму. За останні кілька днів численні урядові веб-сайти були вимкнені. Однак кілька покладених веб-сайтів - лише початок, незабаром ви відчуєте весь гнів світових хакерів, багато з яких, ймовірно, будуть проживати саме у вашій країні.

Можливо ваші секрети більше не в безпеці, і є ймовірність, що ключові компоненти інфраструктури вашого уряду можуть бути захоплені.

Тепер із вторгненням в Україну, попередні вторгнення в Грузію та Крим привертають увагу і демонструють чітку стратегію, щоб росія повернула ключові території, які колись утримувалися радянським союзом.

Радянський союз зазнав невдачі багато років тому, і світ не забув жорстокості цього режиму.

Люди світу будуть чинити опір вам на кожному кроці. е не та війна, з якою ви зможете боротися, незалежно від того, наскільки ви вважаєте себе сильним.

Ми Anonymos. Ми легіон. Очікуйте нас. "