Будуємо Україну Разом проведе в селищі волонтерський табір

Немішаєвому пощастило пройти відбір і стати одним з 15 населених пунктів, що прийматимуть у себе проект Будуємо Україну Разом – БУР, який вже 5 років будує стіни помешкань і руйнує стіни між людьми.

Тому в кінці червня – на початку липня (дати уточнюються) у Немішаєвому пройде літній волонтерський табір БУР, впродовж якого заплановано:

– створення громадського простору – облаштування частини яру біля школи мистецтв та добудова культурно-просвітницького центру на території церкви Різдва Пресвятої Богородиці;

– допомога потребуючим сім’ям шляхом ремонту їх помешкання;

– створення муралу.

Головна ціль табору БУР – це сприяти позитивним зрушенням в суспільстві через активізацію людей та залучення їх до розбудови власної громади, налагодження співпраці з місцевою владою та бізнесом та формування позитивного іміджу населеного пункту.

Місцевими координаторами заходів стали представники Немішаєвого та Микулич Людмила Кіндрат та Олена Хоффман, які нещодавно повернулись з навчання, де набирались знань, мотивації, ділились досвідом та обговорювали подальші робочі плани.

Людмила Кіндрат зазначає: перед нами стоїть багато завдань з організації, тому запрошуємо до співпраці волонтерів, активістів та благодійників! Бо як кажуть БУРівці: “ЯКЩО НЕ Я, ТО ХТО?!”

А обговорити облаштування частини яру біля Немішаївської школи мистецтв можна в групі фейсбук.