Конкурс творчих робіт до фестивалю «Великодні дзвони»

Запрошуємо дітей дошкільного віку, школярів, молодь, дорослих, а також сім’ї, родини, класи, групи до участі у конкурсі творчих робіт на великодню тематику «Христос Воскрес» у рамках фестивалю «Великодні дзвони».

На конкурс приймаються роботи, виконані у різних техніках, зокрема образотворче мистецтво, паперова пластика, писанкарство, вишивка, ткацтво, бісероплетіння, кераміка та інших. На конкурс не приймаютьсяроботи, які не відповідають тематиці заходу, твори з порушенням авторського права, готові придбані вироби, розмальовки.

Творчі роботи оцінюватиме незалежне журі за такими критеріями: оригінальність ідеї та її реалізація, художнє оформлення, відповідність роботи віковим та індивідуальним можливостям виконавця.

За результатами конкурсу буде визначено 25 переможців, які отримають відзнаки та цінні подарунки.

Роботи приймають до 19 квітня 2019 року у Будинку культури (вихідний – понеділок, вівторок), у Немішаївській бібліотеці (вихідний неділя, понеділок), у школі №1 – Білокриницька Тамара Михайлівна, у НВК – Кобко Тетяна Миколаївна.

Усі роботи обов’язково повинні бути підписані (ПІБ, вік).

Виставка робіт та нагородження переможців відбудеться 29 квітня 2019 року під час гала-концерту на території Немішаївського НВК (вул. Шкільна, 1).

Детальнішу інформацію про «Великодні дзвони» шукайте на  сторінці фестивалю у Facebook: https://www.facebook.com/groups/201652566870538/

Усім учасникам конкурсу бажаємо натхнення та чекаємо ваших робіт!