Член ЦВК Буглак виїхав до вторгнення і живе в США, за цей час отримав 1,5 млн грн з бюджету

Буглак продовжував отримувати зарплату з бюджету, працюючи дистанційно майже рік. Загалом він отримав заробітну плату та інші виплати на суму 1,5 мільйона гривень. А з 9 березня 2023 року, він пішов у відпустку для догляду за дитиною зі збереженням своєї посади. З цього дня члени ЦВК знову повинні були засідати офлайн, тобто працювати на своїх робочих місцях. 
Живучи за кордоном, Буглак восени 2022 року двічі просив про матеріальну допомогу з бюджету України – "на оздоровлення", та "для вирішення соціально-побутових питань у зв'язку з народженням дитини". І отримав загалом у розмірі 230 тисяч гривень.
Член Центральної виборчої комісії Юрій Буглак виїхав з України до повномасштабного вторгнення і з того часу не повертався. Він живе з родиною в американському штаті Флорида поблизу Маямі.
Юрій Буглак – колишній головний юридичний радник кондитерської корпорації “Roshen”, колишній депутат від Верховної Ради від партії “Блок Петра Порошенка”. До Центрвиборчкому його обрали 2019 року за квотою БПП.