Директор “Київпастрансу” Левченко втік з країни після публікацій про його корумпованість

Повідомляється, що Дмитро Левченко ще 17 листопада перетнув кордон з Румунією у пункті пропуску Порубне. Привід, за яким його випускають з країни під час війни - він є багатодітним батьком.

І цим він користується далеко не вперше з лютого 2022 року, вже побував там вісім разів до цього. Цікаво, що кожного разу він перетинав кордон саме цим пунктом пропуску - виключенням стала лише перша поїздка.

Проте, як наголошують журналісти, цього разу виїзд голови “Київпастрансу” стався просто після того, як у ЗМІ з’явилася низка викривальних публікацій щодо розкішного життя та нетрудових доходів Дмитра Левченка та його заступника Павла Кирилюка, який фактично впроваджує всі корупційні схеми в КП.

Через це джерела припускають, що голова “Київпастрансу” просто втік від переслідування правоохоронцями, побоюючись стати наступним фігурантом підозри НАБУ.

З іншого боку, припускають ЗМІ, не можна виключати й версії, що таким чином директор “Київпастрансу” продовжує вивозити за кордон отримані корупційним шляхом кошти.

Очевидно, що реальну причину регулярних виїздів Левченка з країни під час війни, і, зокрема, його останнього перетину кордону, мають правоохоронні органи, зокрема НАБУ і СБУ.