Facebook атакує: все частіше соцмережа пропускає фішінгові атаки на користувачів

Буквально декілька годин тому до нас звернулась декілька користувачів популярної мережі які не змогли з'ясувати, що саме від них вимагає служба підтримки Facebook, а саме.

Користувачі отримали меседж наступного змісту,

повідомлення !!! Інші повідомляли, що їхня сторінка є образливою, порушує нашу угоду і може спричинити їх вимкнення. Перевірте свій обліковий запис ще раз, щоб уникнути заборони. Це пояснюється багатьма Хакери порушили наші умови надання послуг. Якщо ви є первинним власником Обліковий запис, який відновлює ваш обліковий запис, щоб уникнути його блокування. Повний На сторінці облікового запису ви можете відвідати сторінку поширених запитань:

Аутентифікація безпеки:https://u.to/IaSIGw

Якщо обліковий запис не буде підтверджено протягом однієї години 24 години, ваш обліковий запис буде закрито назавжди, і ми не несемо відповідальності, якщо ваш обліковий запис буде закрито автоматично. Зверніться до Facebook Сторінка © ️ 2021 inc

Величезна кількість помилок просунутого користувача навіть до припущення не привела, що це може бути повідомлення від супорту Facebook.

У той час як більшість користувачів мережі все ж таки примудрилась натиснути на посилання та перейти на фішінговий сайт зловмисників. Які усього-на-всього просили користувачів підтвердити свою особистість шляхом надання їм логіну та паролю!

Невідомо скільки користувачів попалися на вудочку зловмисників, жахає інше.

Google вже за годину закрив посилання для відвідування про що повідомив кожного хто ще не став жертвою шахраїв. 

У той же час фішінгова сторінка шахраїв (https://www.facebook.com/Уведомление-о-безопасности-103825985347438/) все ще працює!

А чому б і ні. 

Який сенс займатися безпекою користувачів коли можна переглядати їх пости 7 річної давності щоб поставити їм бан?