Головні новини ночі 11 - 12 дня війни.

Головні новини ночі 11 - 12 дня війни. Україна отримає нове озброєння, поки хакери Anonymous вийшли в ефір російських держканалів.

У поставці зброї є суттєвий прогрес, ворога чекає сюрприз - Резніков. Крім того за останні 3 дні вже доставлено та їде до України понад 50 тис. шоломів та бронежилетів.

ПЕНТАГОН: РФ з початку війни випустила по Україні 600 ракет і використала 95% накопиченої на кордонах потужності.

Генштаб ЗСУ ліквідував двох підполковників ворожої армії та звільнили місто Чугуїв.

Російські військові вбили голову Гостомеля Юрія Прилипка і поранили мера Бучі Анатолія Федорука. Ірпінь та Буча в облозі без води, їжі та можливості виходу.

4 посадовці США у коментарі WSJ заячвили, що Росія вербує сирійців для війни в Україні — платить 200-300 доларів. Цей крок свідчить про можливу ескалацію бойових дій в Україні

Хакери Anonymous заявили про злам російських потокових сервісів Wink і Ivi (типу Netflix) і державні телеканали "Россия 24", "Первый канал", "Москва 24" і транслювали у прямому ефірі кадри війни з України.

Біля Білого дому відбулася масштабна акція за безполітну зону над Україною і посилення санкцій проти Росії. Разом із тим у МЗС Німеччини заявила, що НАТО не закриє небо над Україною.

Прикордонна служба Польщі звітує вже про Мільйон біженців з України. У ООН заявили вже про понад 1,5 млн людей, які виїхали з України до сусідніх країн.

Ми переможемо!