Інноваційна платіжна платформа Visa B2B Connect запрацю в Україні

Транзакції банку-відправника здійснюються безпосередньо в банк-одержувач – долаючи дорогі процеси та географічні бар'єри. І весь процес займає приблизно 30 хвилин, що дозволяє робити платежі в найкоротший час, як ніколи раніше. Така технологія вже активно використовується на 97 ринках у всьому світі, але в регіоні СНД та Південно-Східної Європи Україна стала першою, хто її придбав.

Що нам це дає?

Безпека. Сервіс Visa B2B Connect від Bisbank використовує цифрову ідентифікацію, яка токенізує конфіденційну бізнес-інформацію, таку як банківські реквізити та номери рахунків. Компанія отримує унікальний ідентифікатор для проведення транзакцій, що суттєво знижує ймовірність шахрайства.

Зняття обмеження замкнених систем. Платформа Visa B2B Connect від Bisbank сумісна з іншими існуючими платіжними системами та сервісами.

Передбачуваність. Постачальники та покупці можуть відстежувати статус платежів з банку-відправника до банку-одержувача майже в реальному часі.

Економічність. Клієнти можуть використовувати власний курс або курс Bisbank для розрахунків в іноземній валюті.

Швидкість. Можна обмінюватися повідомленнями з партнерами усередині мережі.

У результаті фінансові установи та їх корпоративні клієнти одержують передбачувані, безпечні та економічні платежі B2B. Детальний опис: Bisbank - Пропозиції Б2Б «Visa Б2Б Конект» та «Фінансування»