Художня виставка «Форми впорядковують Всесвіт»

16 листопада у столичній галереї Vakulenko Art Consulting відбулася виставка «Форми впорядковують Всесвіт» митця та психолога арт-терапевта Дмитра Титули, мета якої - підтримка психологічного стану українців в умовах війни.

Особливий погляд митця зосереджений на потужних медитативних практиках та фокусує враження глядача на авторських художніх підходах. Роботи створені в абстрактному жанрі живопису, вони розвивають уявлення глядача про ментально-психологічну будову Всесвіту. Завдяки професійному дослідженню митцем інформаційного поля, зосередженого навколо сакральних фігур, знаків, символів, образів різних культур, цивілізацій, глядач заглиблюється та розбирається для себе у можливостях простих ідеообразів, що впорядковують безмежний Всесвіт. Представлені на заході твори з’являються у період часу, який водночас є еволюційним та проривним моментом для кожного.

Окрім творчого доробку співорганізатори виставки провели закриту дискусію, серед них - засновник Vakulenko Art Consulting Владислав Вакуленко, засновник благодійної організації Chiraj INC і волонтер – доктор медичних наук Раджив Фернандо та психолог Олександр Жарков. Під час дискусії учасники підняли питання психологічної допомоги українцям, що постраждали від війни та представили власні проєкти для розв'язання цього питання.