Паркувальний рекет – новий бізнес Київської міської державної адміністрації під час війни

Якщо ви не знайдете завтра під своїм будинком своєї машини – не дивуйтесь. Брава команда КП «Київтранспарксервіс» “евакуювала” її на штрафмайданчик, бо ви не заплатили за те, що запаркувалися під своїм будинком!

Так, та милі, дорогі кияни! Ваше місто вам більше не належить! Все в ньому це приватна власність різного роду по суті фіктивних організацій, які створені для того, щоб вас грабувати!

З завтрашнього дня, якщо ви залишите машину під вашим будинком на вулиці, вам доведеться платити Комунальному підприємству або КП, а це особлива форма крадіжки грошей, 35 гривень на годину або практично 6000 гривень на місяць!

Чому КП це злодійство?

Пояснюю: комунальне підприємство це таке підприємство, яке існує за рахунок ваших податкових відрахувань, але прибуток від комерційної діяльності йде на потреби його власників, якими можете самі здогадатися хто.

Тобто місто, замість того, щоб за отримані від вас гроші створювати вам послуги та сервіси, створює за ваш рахунок підприємство мета якого максимізувати прибуток його фактичних власників!

Ще раз, замість того, щоб витрачати гроші на сервіс, місто створює додану вартість, яку вас змушують оплатити, щоб хтось заробив немислимі капітали.

Здавалося б логічно якщо і треба було створювати підприємства на бюджетні гроші, то заради того, щоб прибуток йшов до бюджету міста і городяни отримували якісніший сервіс, але ні! Городян просто змушують платити двічі і тричі за те, що навіть у страшному сні сервісом не назвеш!

Класна схема? - Ідеальна! Тим більше, що громадяни України ще ті терпіли, які ніколи державним органам влади не скажуть: ви часом не охрініли?

При цьому вдумайтеся у формулювання, під яким вам цю нову статтю рекету подали:

“Тарифи, розраховані комунальним підприємством згідно з чинним законодавством, пройшли процедуру громадського обговорення та затверджені розпорядженням начальника Київської міської військової адміністрації № 735 від 07.11.2022”.

Вкидання для бідних "згідно з чинним законодавством" закінчується пафосним "минула процедуру громадського обговорення"!

А це чистої води марення!

Хто з киян у тверезому розумі та при пам'яті погодився б перетворити свої вулиці на більш ніж прибутковий бізнес господаря нашого міста?

Ніхто!

Проте проплачені містом “громадські активісти” такий документ схвалили і підписали! У тиху! Як злодії! Без широкого залучення громадськості!

Тобто це була по суті і за змістом підробка чистої води - всім начхати хто і що про це думає!

А самі паркування міста?

Знаєте що зробила адміністрація міста, щоб брати гроші з “парковок”? 

Ви думаєте, вона їх побудувала?

Упорядкувала?

Потурбувалася про мешканців та їх місця для паркувань?

НІ!

Доблесна адміністрація просто намалювала на асфальті межі парковок та поставила знаки!

Це називається благоустрій!

Вдумайтесь!

Не будівництво нових платних паркувань, не створення місць для цих парковок, а тупе обдиралове городян, які змушені тепер платити господареві міста за право залишити свою машину в раніше своєму місті, на своїй вулиці, під своїм будинком 6000 гривень на місяць!

Не хочеш? - Машину евакуюють і у найменшому варіанті ти заплатиш 2000 гривень, які не підуть до бюджету міста, а осядуть у кишені нашого заповзятливого мера!

Особливо приємно таке мерзотне піклування в той день, коли місто обстрілюють з ракет, у місті постійні перебої зі світлом і водою!

Втім, комусь війна, а кому мати рідна.

Тим більше що шикарно жити можна і під час війни, тим більше за рахунок українців!