Компанія Denso створює систему розумної мобільності в місті Дублін, Огайо

Компанія, яка розробляє новітні технології та компоненти майже для виготовлення кожної моделі автомобілів на дорозі, інвестує 1,42 мільйона доларів у запуск та співпрацю з коаліцією муніципальних, державних, бізнес та академічних партнерів.

Місія мобільності

Цілі Denso включають тестування та впровадження інфраструктурних технологій, створення послуг з мобільністю з додатковою вартістю та збирання раніше невикористаних даних, які мають життєво важливе значення для підвищення безпеки дорожнього руху та пішоходів та скорочення часу подорожі.

В даний час компанія працює з наступними партнерами в Огайо для впровадження екосистеми:

Місто Дублін, інноваційний муніципалітет, який проводитиме бета-тестування стратегічно орієнтованого транспортного коридору, що включає як об'їзні, так і сигналізовані перехрестя;

Державний університет штату Огайо, чиї вчені з Центру автомобільних досліджень забезпечать комплекс розумних мобільних рішень, включаючи послуги передачі даних та аналітику;

Компані Conected signals - авторами прогностичної технології V2I, яка робить автомобілі, транзити, пішоходів та велосипедистів безпечнішими та економічнішими;

Derq USA, розробник платформи штучного інтелекту (ШI), який інтегрується з існуючими системами руху та сенсорів, використовує вдосконалену аналітику в режимі реального часу та підключає додатки безпеки транспортних засобів, щоб допомогти містам та дорожній владі ліквідувати дорожньо-транспортні пригоди та краще керувати дорожнім рухом;

No Traffic - платформа для трафіку, що працює на ШI і вирішує сьогоднішні проблеми управління дорожнім рухом, готуючи міста до епохи зв'язку та автономності.

"У міста Дубліна є багаторічна історія інновацій у наданні послуг та розвитку громади", - сказала Меган О'Каллаган, директор громадських робіт міста Дубліна. "Ця співпраця з Denso демонструє важливе партнерство, що в кінцевому підсумку зробить дороги безпечнішими та ефективнішими".

Технології, що використовуються в Дубліні, дозволяють збирати дані про рух в режимі реального часу, вимірювати схеми перевезень, виявляти нові економічні можливості та активно реагувати на потенційні проблеми та кризи.

"Створення розумних екосистем мобільності в міських, приміських та сільських громадах є життєво важливим для кращого розуміння того, як рухаються автомобілі та люди в різних умовах", - сказав Роджер Берг, віце-президент з досліджень та розробок у Denco.

"У цьому проекті ми з нашими партнерами використовуємо передові технології для поліпшення дорожньої інфраструктури, кращого визначення структури руху, а також збираємо та аналізуємо ключові дані, які в кінцевому підсумку можуть підвищити безпеку, зменшити затори та забезпечити кращі транспортні послуги для широкого кола людей".