Компанія Nike подарує 30000 спеціально розробленних кросівок лікарям, що борються з короновірусом

Nike пообіцяв подарувати понад 30 000 пар кросівок Air Zoom Pulse та 95 000 пар шкарпеток для медичних працівників, які вирішують поточну кризу в галузі охорони здоров'я.
Компанія оголосила, що буде співпрацювати з некомерційною організацією Good360 у США, а також місцевими організаціями по всій Європі, щоб пожертвувати взуття працьовитим медикам по всьому світу.
У прес-релізі Nike описав працівників фронтової галузі як "спортсменів охорони здоров'я" і заявив, що визнає "фізичну та психічну стійкість" тих, хто щодня ризикує своїм здоров'ям, щоб допомогти іншим.
Ряд спортсменів приєднався до Nike для оголошення подяки ключовим працівникам, вдячність вже висловили Джошуа Буаці, Крістіна Чирічелла, Амандін Генрі, Сабріна Іонеску, Енні Еспар Ллакет, Джа Морант, Джок Педерсон, Кейсі Шорт та Нафі Тіам.
Системи охорони здоров'я та лікарні в Чикаго, Лос-Анджелесі, Мемфісі та Нью-Йорку, а також ті, що знаходяться в Адміністрації охорони здоров’я ветеранів, отримають пожертву в розмірі 30000 пар Nike Air Zoom Pulse.
Під час розорбки нового взуття компанія співпрацювала з медичними працівниками Орегонського університету охорони здоров’я та науки та дитячої лікарні Doernbecher у Портленді, штат Орегон, щоб забезпечити комфортне та не шкідливе носіння протягом багатьох годин.
Оскільки медичні працівники продовжують боротися з вірусом, вони заслуговують всієї підтримки, яку може запропонувати світ.