Конкурс дитячої творчості "Золотий Байрактар"

Патріотичний заклад Байрактар та ГО Укрмедіа запрошують дітей взяти участь у конкурсі відеоробіт "Золотий Байрактар". Конкурсі, в якому переможцем стане кожен учасник!

Ми всі, кожен з нас з самого початку війни єдиним фронтом встали на захист рідної країни.

Кожна родина, кожен окремий її представник, стали частиною величезного механізму, спільноти яка об'єднала всіх нас для перемоги.

Батьки і діти, бабусі і дідусі, кожен з нас на своїй ділянці фронту. На роботі, у навчанні, в окопі і за верстатом, солдати та волонтери проявили себе як справжні герої.

Наш конкурс це конкурс відеоробіт, невеличких історій про наш внесок у спільну перемогу!

Історія про прояв мужності, про справи до яких дотична ваша родина та ви самі.

Всі відео будуть опубліковані на каналі SPILNO, після чого жюрі відбере найбільш захопливі та цікаві, та нагородить переможців цінними призами. Зокрема автор відео яке займе перше місце отримає відео камеру: GoPro!

Але не дивлячись ні на що кожен з учасників отримає свій приз!

Дата завершення конкурсу 20 січня 2023 року, а отримають свої призи переможці вже 22 січня 2023 року. 

 

Про що може бути ваші відео?

Це може бути ваша історія, історія про те що робить ваш батько, мати, про прояви мужності та відваги. Про випадки чи події які стались під час війни.

Можливо просто розповідь про людей якими ви захоплюєтесь, про тих, завдяки яким ви пишаєтесь, що я народився в Україні де кожна родина - родина героїв.

Відео не повинно бути занадто довгим або коротким, воно повинно мати одну лаконічну історію.

Передати відео на конкурс можна після реєстрації в даній формі, де ви можете додати посилання на матеріал, викладений, наприклад на сервісі: fex.net


 

Якщо у вас є питання по конкурсу, вам потрібна допомога у створенні сценарію, контенту, монтажу або редакції, ви можете сміливо звертатися за допомогою.

Телефон: +38096-774-74-34

Пошта: [email protected]