Консервативне видання The Daily Wire на сьогодні стомільйонний бізнес

Співзасновник та CEO видання Джеремі Борінг розповів Axios, що The Daily Wire вперше досягло цифри за доходами $100 млн за підсумками 2021 року. У 2020 році доходи видання були на рівні $65 млн.

Наразі компанія Борінга налічує 150 співробітників. У 2020 році офіс видання переїхав з Нешвілу до Лос-Анджелесу.

Крім новинного бізнесу, The Daily Wire активно вкладається у розважальний контент. Наприклад, 10 лютого виходить художній фільм, знятий виданням — Shut In. Фільм буде доступний безкоштовно на Youtube (щоправда, лише для жителів США).

Торік видання вже випускало свій фільм – Run Hide Fight – трилер про стрілянину у школі. Прем'єра залучила на сайт та на канал видання у Youtube 300 000 переглядів.

Зараз йдуть зйомки ще одного фільму, у головній ролі знімається Джина Карано, яку Disney звільнив із серіалу «Мандалорец» за антисемітизм та фейки про ковід у її твіттері.

Окрім фільмів, The Daily Wire розвиває власні підкасти, видає книги, постійно перебуває у рейтингах найпопулярніших видань у Facebook. Ну і Джеремі Борінг поглядає у бік e-commerce, вважаючи цей напрямок «величезним простором для зростання».