Київщина: Під час евакуації людей окупанти обстрілювали колону з танків, двоє поліцейських загинули

 Київщина: Під час евакуації людей окупанти обстрілювали колону з танків, двоє поліцейських загинули

Окупант, прикриваючись «зеленими коридорами», здійснює передислокацію своїх сил і техніки. Всі рятувальні операції на Київщині проходили під вогнем ворога.

Про це повідомив начальник поліції Київщини Андрій Нєбитов.

«У Київській області, яка тимчасово окупована, розташована велика кількість лікарень, шкіл та дитячих садків. Щоб врятувати людей від пекла війни, всі органи державної влади намагалися вивезти якомога більшу кількість громадян. Але російські окупанти не давали такої можливості. Під час евакуації людей у Бучанському районі окупанти обстрілювали евакуаційні колони танками. Один поліцейський загинув, ще один поранений. Така ж ситуація склалася і в Ірпені, коли в службовий автомобіль поліції потрапив снаряд «Граду». Лише зараз вдалося забрати тіло поліцейського», - сказав Андрій Нєбитов.  

Під час евакуації людей погодженими «зеленими коридорами» з населених пунктів Київської області росіяни відкривають вогонь, втому числі з танків, градів. Загинули двоє поліцейських, інформує МВС України.

Як повідомив начальник поліції Київської області Андрій Нєбитов, один випадок трапився у Вишгородському районі на місці збору людей, які виходили з Демидова. Внаслідок мінометного обстрілу один поліцейський загинув, ще один отримав поранення. Другий поліцейський загинув в Ірпені, коли звідти вивозили дітей. Град влучив у службове авто, від якого нічого не залишилось.

Він додав, що на вулицях міст і сіл Київської області лежать багато тіл і місцевих мешканців, і ворогів. Їх складно забрати, адже там тривають найактивніші бої.