Лондон запускає нову технічну та інноваційну установу

19 червня було запроваджено нове лондонське підприємство, яке має на меті спростити та координувати швидке впровадження технологій для опрацювання даних та покращення навичок цифрових технологій.

Лондонське бюро технологій та інновацій (LOTI) - це, підтриманих мером Лондона, співпраця між 15 районами Лондона й очолюватиме його Едді Копленд, який приєднається до фундації інновацій Nesta.

"Завдяки об'єднанню потенціалів 15 районів, ми поліпшимо спроможність Лондона експериментувати, співпрацювати й забезпечити всі види важливих переваг для лондонців", - сказав він.

LOTI координується та організовується лондонськими радами, зонтичною радою, що представляє всі 32 райони та лондонське Сіті.

Його першочерговими напрямками буде:

  • Цифрове навчання — масштабна модель цифрового навчання, вперше впроваджена Радою Хакні, яка привертає місцевих жителів до учнівства, орієнтованому на роботу з цифровими інструментами.

  • Впровадження конвеєра — прискорення можливостей для спільної роботи й надання ринку єдиного місця для розуміння потреб рад шляхом прийняття цифрової платформи LocalGov, єдиного онлайн-джерела для всіх проектних рад

  • Система обміну інформацією — дозволяє використовувати дані для вирішення найсерйозніших соціальних і суспільних завдань, завдяки розробленій системі для безпечного й етично та безпечного обмінюватися даними між районами.

  • Розвиток лондонського сховища даних — підвищення довіри, прозорості та розширення співробітництва з громадянами, державними установами та приватним сектором за допомогою розвитку лондонського сховища даних

Тео Блеквелл, головний менеджер з розвитку цифрових технологій у Лондоні, заявив: "У місті, яке не було стратегічним у своєму підході до технологій та його громадянських переваг, ми повинні створити інституції, які дадуть змогу працювати усьому місту у зв'язці. Технологи хочуть співпрацювати, і ми можемо створити умови для цього".

Він додав, що новий офіс, відкритий саме для співпраці технологів допоможе не тільки центру міста, але й всім іншим районам краще висловлювати свої потреби.

"Якщо ряд органів влади висувають такий самий виклик, то ми можемо допомогти їм зробити це найефективнішим шляхом, допомагаючи їм у цьому процесі, а також підвищити їх ефективність".

Пріоритети LOTI були створені керівництвами 15 районів засновників, які утворюють групу Core LOTI. Передбачається, що ще більше районів приєднаються до Core LOTI, а стратегічне партнерство буде сформовано з іншими державними службами та університетами, а з технічними компаніями.

Великі державні установи та агенції в Лондоні та за її межами — включаючи університети UCL та Imperial, столичну поліцію, транспорт для Лондона, лондонську пожежну бригаду, лондонські та партнери, олімпійський парк та лондонську корпорацію розвитку спадщини, а також цифровий офіс для шотландського місцевого уряду — зобов'язуються працювати з ЛОТІ, коли вона розвине свою роботу.