Музей зачекає, святкові дати відокремили від московського календаря, бруківка точно не на часі!

Пріоритизація задач є однією з найголовніших функцій в управлінні. Завжди обмежений ресурс необхідно таким чином розподілити та використати, щоб не зупинялись жоден з важливих процесів, і ніщо не заважало досягненню нашої головної мети - перемоги над ворогом - Москвою.

Тому рішення Зеленського, який ветував законопроект #9437 про виділення додаткових 573,9 млн грн на завершення будівництва Національного музею Голодомору-геноциду. Можна лише привітати.

При цьому всьому ніхто не каже, що музей не потрібен. Потрібен. Але не як засіб збагачення, як спекуляція на національній свідомості.

Також Зеленський підписав законопроект #9431про зміну дат Державних Свят, і фактичне відокремлення України від Росії: 

Різдво Христове ми відзначатимемо з усім світом - 25 грудня, а не за старим, колоніальним календарем 7 січня.

День Української Державності - 15 липня, а не 28 липня, за старим календарем. Це також день коли вшановується пам'ять видатного державотворця святого рівноапостольного князя Київського Володимира Великого

День захисників і захисниць України перенесено з 14 на 1 жовтня, через те, що він пов'язаний з українською військовою традицією вшанування Дня Покрови Пресвятої Богородиці

Ну і нарешті Зеленський звернувся до місцевих влад, стосовно бруківки!

Зараз точно не час для заміни бруківки. Ми бруківкою ворога не виженемо з нашої держави! Буде час і для бруківки, але після перемоги!