Не довго залишилось рашитському танкісту - офіцеру Дмитру (Алаторцеву). Його вже ідентифікували!

Волонтери InformNapalm продовжують по фото та відео з ворожих інформаційних ресурсів ідентифіковувати рашистів, які покищо живі та не потрапили у полон. 

Ось на відео позує російський танкіст - офіцер Дмитро (Алаторцев) Паас д/р 27.02, уродженець міста Кузнецк, Пензенської області, випускник Казанського військового училища РФ.

"Танк находился вон там, рядом с жилыми домами и школой", - рассказывает рашист...

З курсантських часів і дотепер цей офіцер ряху раз'їв мов у хряка, як він в танк влазить - х.з.

Посилання на соцмережі:
Архів сторінки: https://archive.md/XKRVS

Сторінка його матері (Любов Паас), яку можна попередити, що її сину скоро прийде... 3.14-ц: https://vk.com/id397549430\

Трохи розпишемо вам, для прикладу, документування російських воєнних злочинів, які не лежать на поверхні, а про них ми дізнаємось шляхом старого доброго OSINT.

Вихідні дані:
1. Зі слів танкіста ЗС РФ (https://t.me/informnapalm/4580) на відео та з допису в соцмережах від Z-пропагандистів, 16 березня 2022, в н.п. Ізюм російський танк Т-72БА разом з екіпажем потрапив під обстріл. Зі слів танкіста чуємо на відео, що танк ховався біля школи. Танк трохи підгорів, його погасили і нібито він ще на ходу. Відео з коментарями танкіста сьогодні виклали на рашистському тлг-каналі "Старше Эдды", а також перепостили в інші канали пропагандистів. 

2. Волонтери InformNapalm помітили це відео.

2.1 Irakli Komaxidze ідентифікував цього танкіста і визначив, що на відео коментар дає офіцер Дмитро Алаторцев, уродженець міста Кузнецк, Пензенської області, випускник Казанського військового училища РФ, деталі з відео та фото з ним додали на канал: https://t.me/informnapalm/4573

2.2. Спираючись на кадри відео, на які потрапив пам'ятник, що видно на задньому плані за танком, визначили точну геолокацію, з якої зняте це відео і цей танк Т-72БА: 49.19548146627538, 37.3397069428601. https://t.me/informnapalm/4580

Це с.Капитолівка, Ізюмського району Харківської області. І там справді біля пам'ятника знаходиться школа Капитолівська ЗОШ. 
Прикметно, що цей пам'ятник - це Братська Могила, в якій поховано 144 воїни, які загинули в боях за це село в роки Другої світової війни. Власне, виходить, що цей пам'ятник, де поховані солдати, що воювали проти німецько-фашистських загарбників, зараз допоміг визначити локацію вже нового рашистського загарбника Алаторцева, який неодмінно буде знищений, або потрапить у полон. Дані його матері, яка, судячи з аватарки в соцмережах, дуже любить свого сина, також вже визначені.

Продовжуємо випалювати темряву.