Окупанти мають великі кадрові проблеми

Окупанти мають великі кадрові проблеми.

На Донеччині Збройні сили України вилучили документи підрозділів російських окупаційних військ, серед яких виявлені прізвища військовослужбовців федерального управління з безпечного зберігання та знищення хімічної зброї у Пензі. В Міноборони вважають, що присутність таких військових "в перших рядах атакуючої піхоти російських фашистських сил" говорить про те, що "окупанти мають великі кадрові проблеми".

Про це брифінгу 14 березня повідомив офіцер Центру оперативного інформування Міністерства оборони України Леонід Матюхін.

"Українськими захисниками були вилучені документи, що належать військовослужбовцям 21 окремої мотострілецької бригади другої армії Центрального воєнного округу, 136 окремої мотострілецької бригади 58 армії Південного воєнного округу, а також військовослужбовців федерального управління з безпечного зберігання та знищення хімічної зброї в/ч 2120022 м. Пенза", — повідомив Матюхін.

За його словами, присутність останніх "в перших рядах атакуючої піхоти російських фашистських сил" говорить про те, що "окупанти мають великі кадрові проблеми".

"Те, що РФ називає у себе успіхом… тільки в тому, що вони знищують мирне населення", — додав він.

За даними Міноборони, в лавах російської армії багато солдатів, які не хочуть воювати, але вони "перебувають в інформаційному вакуумі і знають все тільки з розмов їхніх командирів".

Офіцер Центру оперативного інформування Міністерства оборони України закликав НЕ публікувати ніякої інформації військових, влучання ракет, щоб не коригувати роботу противника і не заважати українським силам протиповітряної оборони виконувати свої завдання.