Під час обстрілу у Києві мати прикрила своїм тілом одномісячну доньку

У Києві мати під час обстрілу, що стався вранці 18 березня, прикрила своїм тілом свою маленьку доньку, щоб захистити її від пошкоджень. Про це повідомили у лікарні Охматдит, куди привезли жінку з дитиною та чоловіком.

Батько Дмитро розповів, що всю ніч вони з жінкою чули обстріли, які з кожною годиною ставали все ближчими. Рано вранці, коли дружина кормила їх одномісячну доньку, ворожий снаряд прилетів поруч із п'ятиповерхівкою, де мешкає родина.

"Коли я спустився на подвір'я, то побачив, що снаряд потрапив у дитсадок, що поруч з нашим будинком. Там більше немає стелі, вікна та двері повибивало у всіх будинках поруч. Уламки скла летіли прямо на нас", - пригадує Дмитро.

Мати Ольга прикрила своїм тілом немовля, і таким чином захистила маленьку доньку від ушкоджень. Сама жінка отримала чисельні осколкові поранення, а батько отримав поранення ноги. Родину доставили до Охматдиту на машині швидкої допомоги.

У лікарні батькові обробили осколкові рани ноги, мамі зробили хірургічне втручання та витягли усі осколки. Їхня донька залишилася неушкодженою. Наразі родина продовжує лікування в Охматдиті.