Про те, як огидно брешуть «вагнери»

Сьогодні канали Пригожина «Отряд Вагнера» і «GREY ZONE» оприлюднили документи двох іноземців, британця Christopher Matthew Parry та новозеландця Andrew Tobias Matthew Bagshaw. Окупанти заявили, що знайшли тіло одного з них в Соледарі, і що вони булі іноземними бійцями, які воювали на боці України.

Так от, ці двоє справжні герої. Але жодного відношення до військових вони не мають. Обидва волонтери, які неодноразово вивозили мирних людей з Бахмута і Соледара. Нічого, що говорило б про їх приналежність до Збройних Сил, у них не було.

Волонтери зникли 6 січня під час спроби евакуації української жінки з вулиці Дачної в Соледарі.

Їх чорний «лендровер» з номером AFI0 HWU крайній, не хочется казати останній, раз бачили на повороті з траси вбік Соледара о 08:45 ранку, але до адреси вони не доїхали, і з того моменту їхні телефони не працюють.

Можливо, хтось їх бачив. Можливо, оператори дронів відзняли цей «лендровер» в період з 08:30 і до вечора 6 січня. Можливо, «лендровер» зафіксували пізніше в інших локаціях. Розумію, що військовим зараз не до того, щоб переглядати архіви повітряної розвідки. Але, може, хтось пригадає цей чорний джип і допоможе встановити правду хоч краплею інформації.

Ось контакт

@ivlevyorke

[email protected]

+380681768876