Selcuk Yogurtcuoglu доправив на передову чергову партію гуманітарного вантажу для ЗСУ

Україна сьогодні потерпає від нападу підступного ворога який немає ані честі, ані гідності.

Палають українські міста, гинуть жінки та діти.

Кожен українець, кожна українська родина зазнала величезних втрат, але ми продовжуємо свій бій з російським загарбником який не припиняється вже понад пів року.

Увесь цей час нам допомагає світова спільнота з лав якої можна виділити яскраву особистість бізнесмена з Туреччини - Сельчук Йогуртчуоглу.

У той час як більшість закордонних бізнесменів шукали шляхи втекти з України, Сельчук Йогуртчуоглу налагоджував поставки в Україну гуманітарних вантажів.

З першого дня війни він шукав можливості опинитись в Україні, щоб безпосередньо допомагати ЗСУ та простим громадянам України. За пів року завдяки Сельчук Йогуртчуоглу в Україну надійшло близько 300 тонн гуманітарних грузів і це ще далеко не єдине чим він допомагає нашій країні.

Сьогодні в Україну заїхав черговий гуманітарний вантаж половина з якого одразу поїхала на передову, а та частина що залишилась була направлена постраждалим від російської агресії громадянам України.

Сельчук Йогуртчуоглу справжній друг, справжній герой України, закоханий в неї до нестями він, як і весь турецький народ не залишить нас на одинці зі страшним ворогом!

Слава Україні!

Слава Турції!

Спільно ми переможемо!