Нещодавно у криптоспільноті з'явився мем "right clicker mentality". Так називають хейтерами ідеї NFT, які не розуміють, навіщо платити за картинку, якщо її можна просто зберегти.

Наприклад, через правий клік у браузері. Адже сенс NFT якраз у тому, що ти платиш не за картинку, а за право бути єдиним законним власником цифрового активу. Криптогики використовують цей мем іронічно, наприклад, кричать один з одного у твіттері: "- Чувак, я скачав твою аватарку, вона тепер належить мені! - Ну все чувак, я тебе по судах тепер затягаю, я за неї заплатив $10 000, готуй адвоката ".

Щоб довести ідею NFT до абсурду, програміст з Австралії скачав усі зображення NFT з блокчейнів ефіру та Solana і виклав їх у величезному торренті на 15 терабайт. 

А взагалі, якщо любите кричати з хайпа навколо крипти та NFT, вам сподобається твіттер Crypto Bros Taking Ls. Наприклад, з нього я дізнався про провал спільноти ConstitutionDAO: вони зібрали $47 мільйонів в ефірі, щоб купити оригінальну Конституцію США, але через високі комісії блокчейну не змогли перебити ставку в $41 мільйон.