Російські головорізи розстрілюють цивільних жителів Ірпеня й іноземців

В Ірпені окупанти розстрілюють цивільних, навіть тих, які піднімають руки вгору, щоб показати, що у них немає зброї

«В Ірпені під час спроби зняти знущання над людьми було вбито громадянина Америки та журналіста видання Times, а його колега було поранено. Водій, який їх возив Ірпенем, ми досі знайти не можемо. Трупи тривалий час продовжують лежати на узбіччях вулиць, у під'їздах людей розстрілюють навіть тоді, коли вони піднімають руки вгору і показують, що вони не озброєні, що вони цивільні... Така поведінка ворога говорить про те, що він повністю нехтує будь-якими правилами», - заявив начальник поліції Київської області Андрій Небітов.

Про це під час брифінгу розповів начальник поліції Київської області Андрій Нєбитов. 

"В Ірпені під час намагання зафільмувати знущання над людьми був убитий громадянин Америки і журналіст видання Time, а його колегу було поранено. Водія, який їх возив Ірпенем, ми до цього часу знайти не можемо. Автівку ми знайшли, оглянули, ніяких речей там вже не залишилося. А 14 березня було вбито молоду нашу українську журналістку та її колегу Fox News, громадянина Ірландії, а його колегу, також громадянина Ірландії, було поранено", - розповів Нєбитов. 

За його словами, люди, які виходять з цієї території, розповідають просто жахливі історії.

"Що трупи тривалий час продовжують лежать на узбіччях вулиць, в під’їздах, як людей розстрілюють, які піднімають руки вгору і показують, що вони не озброєні, що вони цивільні. Така поведінка ворога каже про те, що він повністю нехтує будь-якими правилами, або звичаями ведення війни, відповідна реакція правоохоронних органів звичайно буде. Сподіваюся, що і міжнародних теж", - сказав начальник поліції Київської області.