Щось пішло не так. Лавров летів до Пекіна, але раптово розвернув літак назад до Москви

З Пекіна повідомили: «русский самолет, пошел нахуй»

«Літак із міністром іноземних справ росії сергієм лавровим вчора летів до Китаю, однак розвернувся з півдороги та полетів назад до росії», - повідомляє Bild. 

Літак російського міністра встиг подолати 2800 км із майже 6000 км шляху. Рішення про повернення борту до рф надійшло в районі Новосибірська.

Класична фраза «русский самолет, пошел нахуй» китайською виглядає так 俄罗斯飞机,他妈的
Читається приблизно так: «елюосі фейї, та ма де». («Та ма де» - значить «стара брехлива коняка»)

Літак із міністром іноземних справ росії дмитром лавровим летів до Китаю, однак розвернувся з півдороги та полетів назад до росії. Про це повідомляє Bild. Літак російського міністра встиг подолати 2800 км із майже 6000 км шляху. Рішення про повернення борту до рф надійшло в районі Новосибірська.

Світ зараз ворожить, пише Das Bild, "невже Пекін не прийняв Міністра закордонних справ Путіна, або Путін відкликав його, тому що в Москві горить будинок".

Нагадаємо:

Кілька днів тому Москва просила Пекін про допомогу-фінансову і військову. 14 березня радник президента США з національної безпеки Джейк Салліван зустрічався в Римі з китайським дипломатом, членом Політбюро Компартії Ян Цзечі, щоб попередити його про серйозні наслідки у разі надання військової допомоги росії.

В американській газеті The Washington Post днями вийшла стаття посла КНР в США Ціня Гана. Дипломат заявив, що війна росії з Україною не йде на користь КНР, і що Пекін не знав про наміри росії. "Якби Китай знав про неминучу кризу, ми б зробили все можливе, щоб запобігти її", – заявив посол.

Напередодні представник КНР в Україні Фан Сяньжун на нараді у Львівській обласній військовій адміністрації заявив, що Китай ніколи не нападе на Україну, але підтримає її. "У тій ситуації, яка у вас зараз склалася, ми будемо діяти відповідально. Ми побачили, наскільки велика єдність українського народу, а значить, і його сила", — сказав дипломат.