Секретар РНБО України Олександр Литвиненко відвідав штаб-квартиру Baykar Defense

За данними інформаційного агентства Medya Haber Sitesi, секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Литвиненко під час візиту до Туреччини провів низку важливих зустрічей у стамбульській штаб-квартирі Baykar Defense.

Візит Литвиненка називають важливим кроком, спрямованим на подальше зміцнення стратегічної співпраці між Туреччиною та Україною.

Литвиненко зустрівся з головою правління Baykar Сельчуком Байрактаром і генеральним менеджером Халуком Байрактаром і оцінив можливості співпраці в оборонній промисловості та питаннях безпеки. Під час цих зустрічей детально обговорювалися технологічні досягнення Туреччини та провідна роль Baykar.

Одним із найважливіших моментів візиту стало вручення Литвиненко Сельчуку Байрактару престижної нагороди РНБО України «Орден Ради національної безпеки і оборони України І ступеня». Ця нагорода була вручена Сельчуку Байрактару за внесок Байкара та його роль у зміцненні стратегічного партнерства між Туреччиною та Україною.

Візит Литвиненка до Туреччини ще раз підкреслив важливість оборонно-промислового співробітництва між двома країнами, він також позитивно відобразився на інноваційних підходах компанії Baykar у сфері технологій та її репутації на міжнародній арені.