SK ID Solutions здобула титул інноватора року

Метою обрання інноватора року є визнання естонських компаній, які впровадили інноваційні рішення на ринку товарів, послуг, ринку технологій або в межах своєї організації протягом останніх трьох років.

За словами Калева Піля, генерального директора SK ID Solutions, титул "Новатор року" є результатом плідної праці всього колективу компанії над проектом Smart-ID. 

"Коли я отримав премію "Інноватор року", я відчув себе представником нашої команди, тому що за допомогою цієї премії Enterprise Estonia перш за все визнала вклад людей, яких я мав честь представляти. Команда SK - це не просто чудовий колектив, а щось набагато більше та приголомшливіше, ніж ви могли колись уявити! Інновації завжди створюються завдяки командній роботі, і ми всі хотіли б висловити велику подяку нашим партнерам та клієнтам, які допомогли нам досягти із Smart-ID такого успіху".

Окрім звання "Новатор року", Enterprise Estonia також включила SK ID Solutions у категорію "Експортер року".

Нагороди, видані на конкурсі підприємництва, - це найбільш бажані призи, які прагнуть отримати всі компанії в Естонії. 

У співпраці з експертами з різних галузей, які допомогли оцінити економічні показники, цінності та внесок у розвиток суспільства різних компаній, Enterprise Estonia обрала три найбільш помітні компанії у п'яти різних категоріях. І вже потім серед них переможців обирала колегія суддів. Так компанії Comodule та Mainor Ülemiste також були номіновані на звання «Інноватор року» разом з SK ID Solutions. 

Премія була офіційно вручена SK ID Solutions на урочистій гала-конференції 11 жовтня, яку організували Enterprise Estonia, Естонська торгово-промислова палата та Конфедерація роботодавців Естонії.

SK ID Solutions вперше представила Smart-ID у 2017 році, і сьогодні ним користуються 2,5 мільйони людей. 

Smart-ID доступний у всіх трьох країнах Балтії та може використовуватися у понад 100 електронних послугах.